preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Recitatorska skupina (PŠ Martinščina)

U PŠ Martinščina kao jedna od izvannastavnih aktivnosti je i recitatorska skupina.

Cilj je ove izvannastavne aktivnosti razvijanje govorne izražajnosti, suradnje, odgovornosti, stjecanje kritičnosti i discipline u radu, razvijanje humanih moralnih mjerenja i razumijevanja odnosa, sigurnosti i samopouzdanja na nastupu te razvijanje prirodnosti i osjećajnosti.

Recitatorska skupina u PŠ Martinščina okuplja djecu od prvoga do četvrtog razreda. Ukupno je u rad uključeno osam učenika, a po potrebi uključuju se i ostali. Aktivnosti se realiziraju kroz različite sadržaje, od projektnog rada s učenicima – prikupljanje ideja, razrada ideja, odabir sudionika i prigoda, planiranje vremenika proba, odabir materijala i podjela zadataka, zatim kroz mjesečne redovite sastanke izvan vremena nastave, intenzivan rad na pojedinačnim predstavama - povremeno, češće i više puta tjedno, prilagođeno prilikama i vremenu.

Svoje uvježbane programe prikazujemo roditeljima, mještanima I ostalim gostima na prigodnim svečanostima kao što su Dan kruha, Dan sv. Martina, Božić i Nova godina, Uskrs, Majčin dan i najdraža nam završna priredba. Jako se veselimo osmjesima I pljesku gostiju jer nas to motivira za dalji rad.

Voditeljica
Ljiljana Mutak
Zlatarske Iskrice

Jelovnik


Nova anketa
Za što se najviše koristiš pametnim telefonom (mobitelom)?

Podrška darovitima


TražilicaPoveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi

preskoči na navigaciju