preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
PŠ Martinščina - Mali recitatori

U Područnoj školi Martinščini kao jedna od izvannastavnih aktivnosti je i skupina Mali recitatori.

Cilj je ove izvannastavne aktivnosti razvijanje govorne izražajnosti, suradnje, odgovornosti, stjecanje kritičnosti i discipline u radu, samopouzdanja na nastupu te razvijanje prirodnosti i osjećajnosti.

Recitatorska skupina u PŠ Martinščini okuplja djecu od prvoga do četvrtog razreda. Ove školske godine u rad je uključeno desetero učenika, a po potrebi uključuju se i ostali. Aktivnosti se realiziraju kroz različite sadržaje, od projektnog rada s učenicima – prikupljanje ideja, razrada ideja, odabir sudionika i prigoda, planiranje vremenika proba, odabir materijala i podjela zadataka; zatim kroz tjedne redovite sastanke izvan vremena nastave, intenzivan rad na pojedinačnim predstavama - povremeno, češće i više puta na tjedan, prilagođeno prilikama i vremenu.

Svoje uvježbane programe prikazujemo, s Dramskom skupinom, roditeljima, mještanima i ostalim gostima na prigodnim svečanostima kao što su Dan kruha, Dan sv. Martina, Božić i Nova godina, Uskrs, Majčin dan i završna priredba, koja nam je najdraža. Jako se veselimo osmjesima i pljesku gostiju jer nas to motivira za dalji rad.

Voditeljica
Ljiljana Mutak, mag. prim. educ.

 

 

 


Erasmus+


eTwinning


Lumen


Društvene mreže
Na kojoj društvenoj mreži provodiš najviše vremena?

I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


TražilicaPoveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi


Projekt ZALOGAJČEK 7

preskoči na navigaciju