preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Fotografska skupina

Članovi Fotografske skupine proučavaju osnovne i napredne funkcije fotoaparata te pametnih mobitela pomoću kojih također možemo napraviti odlične fotografije. Uče kako se obrađuju fotografije u besplatnom programu GIMP i sudjeluju na fotografskim natjecanjima na državnoj razini.

Prošlih godina članovi Fotografske skupine bili su uspješni na različitim fotografskim natjecanjima u državi pa su tako u našu školu donosili medalje različita sjaja - od bronce do prvog mjesta.

Ove školske godine rad Tomislava Tovernića sudjelovao je na fotoizložbi Hrvatskoga čitateljskog društva, a poslije toga u školskoj knjižnici članovi su napravili plakat.

Matija Varga, Dorijan Hanžek i Jurica Hađar poslali su svoje fotografske radove na izložbu koju organizira Osnovna škola Dr. Ivan Merz u Zagrebu i na njoj su bile izložene u središtu Zagreba dvije fotografije koje je snimio Matija Varga.

Matija Varga osvojio je s kolekcijom fotografija "Uz blagdane sreća je još veća" treće mjesto u državi i brončanu medalju na 10. koprivničkom salonu fotografije.

Voditelj
Denis Vincek, dipl. bibliotekar i dipl. novinar
 


Zlatarske Iskrice

Erasmus+


Jelovnik


micro:bit


Društvene mreže
Na kojoj društvenoj mreži provodiš najviše vremena?

Za sigurniji internet


I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


TražilicaPoveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi


Projekt ZALOGAJČEK 2

preskoči na navigaciju