preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisno

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 5. 2010.

Ukupno: 503138
Događajnica

Naši prvašići

Jučer u 12:30 sati u predvorju škole okupili su se sa svojim roditeljima učenici 1.a i 1.b razreda kojima je to bio prvi dan nastave. Ravnatelj Marijan Posarić obratio se učenicima, roditeljima i njihovim bakama i djedovima koji su bili u pratnji nakon što su učenici petih razreda izveli prigodni program. Ravnatelj je zaželio dobrodošlicu svima, a poseban pozdrav uputio je prvašićima. Poželio im je da se u školi, koju će pohađati sljedećih godina, osjećaju uvijek dobrodošlo, da budu vesela i radosna djeca, da s osmijehom ulaze u školu i da osmiješena i vedra lica u njoj borave, a roditeljima je ravnatelj poručio da su osim učitelja i oni važna karika u odgoju i obrazovanju djece.
- Naiđete li na bilo kakav problem, moja su vam vrata svaki dan otvorena; možete se obratiti stručnim suradnicima, a prije svega vas upućujem na suradnju s razrednim učiteljicama: razrednicom 1.a Ankicom Krajnik i razrednicom 1.b razreda Marinom Sviben – kazao je ravnatelj Marijan Posarić.
Roditeljima je ravnatelj, na kraju, zaželio uspješnu roditeljsku godinu, a učenicima mnogo radosti, veselja, nimalo tuge, ali mnogo odličnih, vrlo dobrih i pokoju dobru ocjenu.
Profesor Marijan Posarić podsjetio je na riječi naše ministrice znanosti i obrazovanja te naglasio da ne učimo za ocjenu – nego za život.
Gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek bila je jučer na cijeloj svečanosti i poželjela je prvašićima mnogo uspjeha u stjecanju novih znanja, novih poznanstava i simpatija te njihovim učiteljicama predala poklon-pakete crtaćeg pribora za njihove razrede.
Potom su učiteljice Ankica Krajnik (1.a) i Marina Sviben (1.b) prozvale svaka svoje đake i uputile se s njima u učionice. Klikni na opširnije za nekoliko fotografija. (Denis Vincek)

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: DENIS VINCEK   datum: 5. 9. 2017.

 


Zlatarske Iskrice

Erasmus+


Jelovnik


micro:bit


Društvene mreže
Na kojoj društvenoj mreži provodiš najviše vremena?

I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


Tražilica

Poveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi


Projekt ZALOGAJČEK 2

preskoči na navigaciju