preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisno

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 5. 2010.

Ukupno: 503122
Događajnica

Županijska zahvalnica učiteljici glazbenog gđi Josipi Hopek

Jučer je na svečanosti U Srednjoj školi Krapini krapinsko-zagorski župan gosp. Željko Kolar uručio gđi Josipi Hopek, učiteljici savjetnici Glazbene kulture iz naše škole, zahvalnicu Krapinsko-zagorske županije za predan i sadržajan dugogodišnji rad na odgoju i poučavanju brojnih generacija učenika osnovnih i srednjih škola u glazbenom izrazu. Gđa Hopek dobitnica je Nagrade za životno djelo, koju joj je dodijelilo Državno povjerenstvo 60. glazbenih svečanosti hrvatske mladeži. Profesorica Josipa Hopek, učiteljica savjetnica, kao učiteljica Glazbene kulture ušla je u odgojno-obrazovni proces prije više od 45 godina, u Osnovnoj školi Belec, i u njemu se nalazi cijeli svoj radni vijek. Svoju radnu karijeru počela je odmah po završetku srednje glazbene škole i uz rad i neprekidno usavršavanje stekla zvanje nastavnice a potom i profesorice Glazbene kulture. U zvanje učiteljice mentorice promovirana je 1999., a u zvanje učiteljice savjetnice 2004. godine, u kojem je i sada. Sa školskim pjevačkim zborovima, kao voditeljica i dirigentica, od 1972. redovito je nastupala na svim općinskim i županijskim smotrama, na kojima su zborovi dobivali najviše stručne ocjene. Prvi nastup na državnom natjecanju sa školskim pjevačkim zborom bio je 1973. i od tada je, uz manje prekide, ostvarila na najvišoj razini ukupno 42 nastupa, od čega s dječjim pjevačkim zborom Osnovne škole Ante Kovačića iz Zlatara 32 nastupa u kontinuitetu. Zborovi, kojima je dirigirala, osvojili su ukupno 32 plakete, od čega: 19 zlatnih, 11 srebrnih i dvije brončane, a prema redoslijedu sedam puta su osvajali prva mjesta, pet puta su osvajali druga mjesta i triput treća mjesta. Klikni na opširnije za dvije fotografije. (Tekst i fotografija: Krapinsko-zagorska županija)

Ovi tekstovi i fotografije podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno preuzimanje ili neovlašteno korištenje bilo kojeg teksta ili fotografije smatrat će se kršenjem autorskih prava i bit će podložno tužbi.
Ovi tekstovi i fotografije podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno preuzimanje ili neovlašteno korištenje bilo kojeg teksta ili fotografije smatrat će se kršenjem autorskih prava i bit će podložno tužbi.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: DENIS VINCEK   datum: 21. 6. 2017.

 


Zlatarske Iskrice

Erasmus+


Jelovnik


micro:bit


Društvene mreže
Na kojoj društvenoj mreži provodiš najviše vremena?

I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


Tražilica

Poveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi


Projekt ZALOGAJČEK 2

preskoči na navigaciju