preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Jelovnik

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 5. 2010.

Ukupno: 706659
Ovaj mjesec: 3003
Ovaj tjedan: 513
Danas: 215
Događajnica

Dan jabuka u 3.a

Učenici 3.a obilježili su Dan jabuka istraživanjem starih sorata jabuka koje njihovi djedovi imaju u voćnjacima i kako koristimo jabuke u svakodnevnoj prehrani.  Upoznali su "blefirku", "črlenčicu", "kanadu" i "repicu". Te jabuke nisu jako krupne, ali su čvrste, kiselkaste i vrlo sočne. Ako se oberu i spreme u sanduke obložene slamom, ostaju svježe do proljeća. Od jabuka se pravi jabučnica koja se vrenjem pretvara u jabučni ocat, koji ima ljekovito djelovanje. Jabučne  štrudle, pite i kompoti vrlo su ukusni deserti. Hvala mamama koje su pomogle u pripremi! (Ivana Bartolin i Lana Preis, 3.a)

 


 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nina Posarić   datum: 22. 10. 2015.

 

 


Erasmus+


eTwinning


Lumen


Društvene mreže
Na kojoj društvenoj mreži provodiš najviše vremena?









I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


Tražilica

Poveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi


Projekt ZALOGAJČEK 7





preskoči na navigaciju