preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Događajnica

Informacije o nastavi na daljinu

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Kao što smo već najavili, od ponedjeljka, 16. ožujka, nastava će se organizirati i izvoditi na daljinu.

Učenici razredne nastave (1.4. razred) pratit će program Škola na Trećem na HRT 3 u terminima koje smo objavili u prethodnoj obavijesti. Razrednici će s roditeljima komunicirati putem dogovorenih komunikacijskih kanala.

Za sve učenike predmetne nastave (5.8. razred) nastava će se realizirati kombinacijom rada u virtualnim učionicama (Office 365 – Yammer) sa svojim razrednicima i predmetnim učiteljima te praćenja videolekcija na Sportskoj televiziji (SPTV).  

Učenici od 5. do 8. razreda u virtualne učionice pristupaju svojim AAI identitetom (prijava kao u e-Dnevnik) putem poveznica koje smo objavili u prethodnoj obavijesti.

Nastava na Sportskoj televiziji ne mora se pratiti u realnom vremenu (prema rasporedu emitiranja) jer će se svi materijali moći i naknadno pogledati na YouTube kanalu Škole za život.

Nastavni materijali i zadatci predmetnih učitelja objavljivat će se svaki dan prema rasporedu sati pojedinog razreda između 8:00 i 12:30 sati. Učenici trebaju biti aktivni u virtualnim učionicama i izvršavati postavljene zadatke u zadanim rokovima. Ako učenik ne bude aktivan tijekom dana, smatrat će se da je izostao s nastave te će roditelj morati razredniku opravdati njegov izostanak.

U virtualnim učionicama očekuje se primjerena komunikacija, a za neprimjereno ponašanje učeniku može biti izrečena pedagoška mjera.

Prema smjernicama MZO-a, u ponedjeljak do 12 sati rok je za uspostavu komunikacijskih kanala. Stoga će sutra razrednici testirati virtualne učionice, a predmetni učitelji učinit će to u utorak - kako bi od srijede, 18. ožujka, počela nesmetano nastava u virtualnim učionicama svih razreda predmetne nastave. U slučaju tehničkih poteškoća i preopterećenosti sustava Office 365 preporučuje se praćenje nastave putem Sportske televizije (SPTV) i YouTube kanala Škola za život. (ravnatelj Marijan Posarić)
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nina Posarić   datum: 15. 3. 2020.

 


Zlatarske Iskrice

Erasmus+


Upisi u srednje škole
Srednja škola Zlatar
(kliknite na fotografiju)
 
Srednja škola Konjščina
(kliknite na fotografiju)
 
Srednja škola Bedekovčina
(kliknite na fotografiju)
 
Srednja škola Zabok
(kliknite na fotografiju)

Jelovnik


micro:bit


Društvene mreže
Na kojoj društvenoj mreži provodiš najviše vremena?

I mi sudjelujemo

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja


Podrška darovitima


Tražilica

Poveznice
Zlatar na međumrežju


Blagdani i pravopis


Korisni likovi


Projekt ZALOGAJČEK 2

preskoči na navigaciju